Oktatóink

Becher Kristof

Oktató - Felfüggesztéses hevederek, FMT Level I.

Array

“Megtaláltam azt a hivatást, amit imádok csinálni, egy olyan közegben ahol a fejlődés nem csak a vendégeink számára lehetőség, hanem számomra is, mint edzőnek. Ennek a lehetőségnek az elérésében szeretnék oktatóként segíteni neked is!”

Szentes Balázs

Oktató - Mobility, FMT Level I.

Array

“Célom az, hogy megszerettessem az emberekkel a funkcionális edzést, és közvetíteni tudjam a mindennapi életre gyakorolt pozitív hatásait. Megtalálni a különböző célokhoz vezető utat, hogy megannyi személlyel kooperálva haladhassunk afelé.”

Papp Károly

Oktató -erőnléti edző, HIIT Project

Array

“Nem csupán a szakmám, hanem a hivatásom is, hogy minőségi és hatékony edzések fejlődését szolgáljam. Tanárként, erőnléti edzőként, könyv-szerzőként egyaránt a maximumra törekszem.”

Pozsonyi Zsolt

Sportágspecifikus kiemelt oktató

Array

“Az elmúlt években számos sportág válogatott sportolóinak tartottam erőnléti edzéseket és a MOB Kiemelt Edző Programjában résztvevő szakemberek továbbképzésében is részt vettem. Rendszeresen adok elő szakmai konferenciákon. Elkötelezett vagyok az önfejlesztésben.”

Szarka Ákos

Oktató - gimnasztika, street workout

Array

“Tizenöt éve foglalkozom a saját testsúlyos edzéssel, a street workout-tal, személyi és csoportos edzőként. Az első street workout tanfolyam megalkotójaként és oktatójaként tartanak számon.”

Nagy Réka

Oktató - Girya, Kettlebell

Array

“A célom, hogy mindazt a jót, amit a sport nekem adott, azt másokkal is megismertethessem.”