Oktatóink

Becher Kristof

Vezető Oktató - Felfüggesztéses hevederek, FMT Level I.

Array

„Megtaláltam azt a hivatást, amit imádok csinálni, egy olyan közegben ahol a fejlődés nem csak a vendégeink számára lehetőség, hanem számomra is, mint edzőnek. Ennek a lehetőségnek az elérésében szeretnék oktatóként segíteni neked is!”

Takács Kinga

Oktató - pre és rehabilitációs szakember

Array

„Célom mindig a lehető legrövidebb idő alatti teljes gyógyulás elérése.”

Szarka Ákos

Oktató - gimnasztika, street workout

Array

„Húsz éve foglalkozom a saját testsúlyos edzéssel, a street workout-tal, személyi és csoportos edzőként. Az első street workout tanfolyam megalkotójaként és oktatójaként tartanak számon.”

Pozsonyi Zsolt

Sportágspecifikus kiemelt oktató

Array

„Az elmúlt években számos sportág válogatott sportolóinak tartottam erőnléti edzéseket és a MOB Kiemelt Edző Programjában résztvevő szakemberek továbbképzésében is részt vettem. Rendszeresen adok elő szakmai konferenciákon. Elkötelezett vagyok az önfejlesztésben.”

Szentes Balázs

Oktató - FMT Level I.

Array

„Célom az, hogy megszerettessem az emberekkel a funkcionális edzést, és közvetíteni tudjam a mindennapi életre gyakorolt pozitív hatásait. Megtalálni a különböző célokhoz vezető utat, hogy megannyi személlyel kooperálva haladhassunk afelé.”

Szuromi Tímea

Oktató - Girya, Kettlebell

Array

„A célom, hogy mindazt a jót, amit a sport nekem adott, azt másokkal is megismertethessem.”

Kerekes Ferenc

Kettlebell oktató

Array

Mióta csak 2007-ben megismerkedtem a kettlebellel, az életem részévé vált.

Spergel Dániel

oktató - HRT

Array

Specifikusan állóképességi edzéseket is tervezek, illetve az evezésben töltött éveknek köszönhetően evezős sportolók részére speciális erőnléti edzéseket is tartok.

Kolláth Péter

Kommunikáció, vendégszerzés

Array

Célom, hogy az évek alatt felhalmozott tapasztalatokat adjam tovább, hogy a gyakorlatban optimálisan tudd kezelni vendégeidet, illetve felépíteni a saját branded és hatékonyan értékesíteni szolgáltatásodat.