The System

ÚJ SZAKMAI KÖNYV, MAGYAR FORDÍTÁSA

MÁR ELŐRENDELHETŐ!!!

A Rendszer

a szovjet periodizáció titkai

amerikai erőedzők számára

JOHNNY PARKER AL MILLER ROB PANARIELLO és Jeremy Hall

“A Hírességek Csarnokának három erőedzője, Johnny Parker, Al Miller és Rob Panariello teljes karrierjüket arra szánták, hogy a szovjet éra sporttudományának legjobb módszereit tanulmányozva és tesztelve ezeket egy modern, gyakorlati megközelítéssé finomítsák a sportképességek javítását szolgáló erő- és kondíciófejlesztő program keretében. Rendszerük, tudományos programozásuk és oktatásuk nem csupán erőteljes és ellenálló sportolókat, hanem domináns bajnokcsapatokat is kitermelt több mint három évtizeden keresztül.

Az általuk leszűrt leckék és tapasztalatok megtanítanak a következőkre:

  • hogyan közelítsük meg egy kezdő sportoló erősebbé és robbanékonyabbátételét;
  • miért kulcsfontosságú a gyakorlatok kiválasztásában megjelenő egyszerűséga sportteljesítményhez;
  • a legfontosabb terhelési paraméterek, amelyek előrevihetik vagy lefékezhetik a fejlődést;
  • hogyan vezet a tervezett – nem pedig véletlenszerű – variáció az edzésbenprogresszív és hosszan tartó fejlődéshez;
  • hogyan integráljuk a súlyzós munkát, a futást és az ugrásokat a sportolókrobbanékonnyá tételéhez.A könyv azonban többet nyújt az optimális erőfejlesztő és kondicionáló rendszer elveinél. Emellett bevezet mind az edzés tudományába, mind pedig művészetébe, és segít kifejleszteni azt, amit a szerzők „az edző szeme” néven emlegetnek, és ami garantálja a folyamatos sikert az edző és a sportoló számára egyaránt.”

 

TANOS BÁLINT AJÁNLÁSA:

“A rendszer olyan könyv, amelyet nem egyszer fogunk elolvasni, hanem újra és újra elővesszük, dolgozunk a módszerrel, a szemlélettel és az egyes, részletesen kifejtett edzéstervezési megoldásokkal. Jó szívvel tudom ajánlani ezt a munkát szinte bármilyen sportban dolgozó erőedzőknek, azoknak, akiket érdekel, hogyan is lehet a gyakorlatba átültetni a blokkperiodizáció alapelveit, de még azok számára is, akik saját edzéseikben szeretnének szintet lépni és új magasságokba emelni a tervezettséget. Bizton merem állítani: ha gondosan és alaposan feldolgozzák és alkalmazzák a rendszert, nem fognak csalódni, a befektetett munka megtérül!”

Tanos Bálint

Szakmai vezető Thor Gym

 

 

Az előrendeléshez küldd el az adataidat, a számlázási és szállítási adatokkal az arendszer.thesystem@gmail.com címre.

A levélben kérlek jelöld meg, hogy személyes úton, vagy kiszállítással szeretnél hozzájutni a könyvhöz, illetve a fizetést milyen módon szeretnéd eszközölni.

A könyv ára: 3.990,- Ft

A “The System”, vagyis “A Rendszer” című szakmai könyv magyar nyelvű kiadása várhatóan december 12-én érkezik hozzánk frissen a nyomdából.
Ezt követően tudjuk biztosítani az átvételt.
A könyv hivatalos bemutatója december 12-én 17:00
Helyszín: Thor Gym Újbuda (1116 Bp., Nádnorfejérvári út 40/a.)
A bemutatón Tanos Bálint mellett Pozsonyi Zsolt és Veszeli Gábor is jelen lesz, akiket bátran kérdezhetsz szakmai témában.
Kiszállítás esetén:
– Fox post automatába szállítva,előre utalással 790,- Ft,  feladás után 2-3 munkanap alatt kerül az általad megjelölt automatába (csomagvarazslo.hu-n megtalálod  Magyarország összes automatájának címét), kiválasztod hogy hozzád melyik esik a legközelebb. Ezen opció választása esetén szükségünk van egy automata címre egy telefon számra és egy email címre. Ha bekerült az általad kért automatába 3 munkanapod van onnan kivenni a csomagot az smsben kapott kóddal.
Vagy
– Fox post házhozszállítással előre utalással 1.390,- ft
A Thor Gym budapesti termeiben azonnali készpénzes fizetéssel nyitvatartási időben megvásárolható!