Edzés mindenkinek

SZAKMAI KÖNYV, a Thor Academy gondozásában

KAPHATÓ és RENDELHETŐ!!!

.

Edzés mindenkinek – a funkcionális út

.

A funkcionális edzés divatos kifejezés lett az edzői szakmában az elmúlt húsz évben. A szerző ebben a könyvben nem csupán alaposan körüljárja és pontosan meghatározza ezt a fogalmat, de komplett útmutatót is ad a funkcionális edzés gyakorlati használatához.

Az Edzés mindenkinek: a funkcionális út, ténylegesen mindenkinek szóló kézikönyv: éppúgy hasznos a rekreációs sportolók, mint az élsportolók edzoi számára vagy éppen a téma iránt mélyebben érdeklodo hobbistáknak.

A könyv mélyen merít az erőnléti edzéssel kapcsolatos szakirodalomból és a felhalmozódó, kumulálódó edzői tapasztalatból, éppen ezért az elméleti alátámasztás mellett a gyakorlati ismeretek kapják a fő fókuszt. Az edzést előkészítő tevékenységeket, a mozgástanítás alapvető és haladó szintű progresszióit, illetve az edzéstervezés modelljeit a gyakorlatban is használható, lépésről lépésre felépített módon ismerteti, így a funkcionális edzés módszertana tényleg mindenki számára elérhetővé válik.

Ajánlás:

„Csak az emberi test működéséért felelős mechanizmusok alapos megismerése, az egyéni alapok és fejlődési lehetőségek objektív meghatározása, valamint a tudományon és a gyakorlaton alapuló, gondosan előkészített program lehet funkcionális és biztonságos egy versenyző számára. A könyvben bemutatott ismeretek, oktatási módszerek és gyakorlati tapasztalatok tökéletesen szolgálják ezt a célt.”

dr. Łukasz Trzaskoma, egyetemi docens, Testnevelési Egyetem, Kineziológia Tanszék

.

Az előrendeléshez küldd el az alábbi adataidat, (a számlázási és szállítási adatokkal) az books.thor@gmail.com címre.

Név:

Telefonszám:

Cím / vagy Foxpost automata címe:

Email cím:

Számlázási adatok:

A levélben kérlek jelöld meg, hogy személyes úton, vagy kiszállítással (azon belül házhoz, vagy automatába) szeretnél hozzájutni a könyvhöz, illetve a fizetést milyen módon szeretnéd eszközölni.

.

A könyv ára: 4.990,- Ft

.
.
– Fox post automatába szállítva,előre utalással 1.190,-Ft,  feladás után 2-3 munkanap alatt kerül az általad megjelölt automatába (csomagvarazslo.hu-n megtalálod  Magyarország összes automatájának címét), kiválasztod hogy hozzád melyik esik a legközelebb. Ezen opció választása esetén szükségünk van egy automata címre egy telefon számra és egy email címre. Ha bekerült az általad kért automatába 3 munkanapod van onnan kivenni a csomagot az smsben kapott kóddal.
.
Vagy
.
– Fox post házhozszállítással előre utalással 1.690,- ft
.
A Thor Gym budapesti termeiben azonnali készpénzes fizetéssel előre egyeztett időpontokban időben megvásárolható!
Előreutalást az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

10104105-67898700-01004000 / Thor Academy Kft.

Közlemény rovatba a nevedet és az “edzés mindenkinek” szavakat írd.

.

A THE SYSTEM, vagyis “A RENDSZER” című szakkönyv szintén a fentiek szerint megvásárolható, 3.990,- forintos áron!