Rólunk

A Thor Academy 2014 óta képviseli és színesíti a funkcionális edzéssel kapcsolatos képzések, szemináriumok világát.

 

Célunk, hogy olyan, magas színvonalú alap-, és továbbképzéseket, illetve szemináriumokat biztosítsunk az érdeklődők számára, melyekkel valóban többek lehetnek és a funkcionális edzés piacán magas színvonalon tudják kiszolgálni vendégeiket, szem előtt tartva a prevenciót és egészségmegőrzést.

Képzéseink többségénél igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a gyakorlati képzésre, mely jelenleg talán a legnagyobb hiánycikk az edzőképzések területén.

 

Fő képzésünk az FMT Level I. szintű funkcionális edzőképzés, melyen eddig több, mint 200 hallgató fordult meg. Azonban távoltartjuk magunkat a „papírgyáraktól”, így garantálva azt, hogy aki ezt a diplomát kézhez kapja, mellette száz százalékig ki tudjunk állni, ha bárhol edzést tartana a jövőben.

Fontos azonban a szakmában a folyamatos utánképzés és az újítások követése. Ennek érdekében több kiegészítő képzéssel, vagy éppen rövidebb lélegzetvételű szemináriummal várjuk azokat, akik valóban értéket szeretnének teremteni.

Partnereink sora egyre bővül és örömmel látjuk, hogy ezek az együttmáködések az egész hazai funkcionális edzés piacának színvonalát emelik. Vezető oktatónk, Tanos Bálint pedig kétségkívül a Magyar funkcionális edzés világának egyik vezető alakjaként garanciát jelent a minőséget illetően.

 

Amire rendkívül büszkék vagyunk, hogy 2019 szeptemberében egy szakmai összefogás jegyében sikerült egy olyan folyamatot elindítani, ami összefogja a hazai szakembereket és remélhetőleg a funkcionális edzésről való gondolkodásban és tisztánlátásban is előrelépést jelent. Sikerült megnyerni a magyarországi szakma legelismertebb képviselőit, hogy ez a közös ügy nélkülözhetetlen. Így a szakmai konferencia megrendezése egy hagyományt igyekszik teremteni ezen a területen. Továbbá pedig a közös gondolkodást egyéb lépésekkel is igyekszünk előmozdítani.

Továbbá büszkék vagyunk arra, hogy idén már túlléptük a nálunk végzett 300-as hallgatói számot, valamint arra, hogy több helyen is büszkén állhatunk a végzett hallgatóink mögé, akik edzőként bizonyítják a rátermettségüket a piacon.

Ugyanakkor nem győzzük hangsúlyozni, hogy a végzettségeket igazoló okleveleket nem adjuk olcsón: valóban csak azok kaphatják kézhez, akik rászolgálnak és azt a minőséget és színvonalat tudják képviselni, amihez nyugodt szívvel adjuk a nevünket!

 

Szavazz te is a minőségre, jelentkezz képzéseinkre!