FMT LEVEL I. – Funkcionális edzőképzés

NYÁRON ismét FMT Level I. funkcionális edzőképzés!

Ismét továbbfejlesztett, megújult tematikával, bővített programmal és interaktív segítségekkel várunk egy minőségi kurzuson, mely ár-érték arányban a visszajelzések alapján abszolút a legjobbak között van!

Örömmel jelentjük, hogy a soron következő már a 23. alkalommal megrendezésre kerülő kurzusunk!

Melyre már most van lehetőséged regisztrálni!

Csatlakozz azokhoz, akik olyan papírra szerettek volna szert tenni, ami tartalmat is hordoz!

Ha nem ijeszt meg, hogy itt valóban tanulni is kell, hogy az ismereteid valóban bővülni fognak. Ha nem rettent el, hogy gyakorlati órák is bőséggel lesznek, akkor tedd a voksod a minőség mellé: Thor FMT Level I.

De mi is a képzésünk lényege?

Sok gyakorló edző érkezett eleddig, hogy tudásukat bővítsék, s a funkcionális edzések gyakorlatait is használni tudják a munkájukhoz. Többen azért vágtak bele, hogy a saját edzéseikhez gyűjtsenek információkat és saját maguk hasznára legyen a megszerzett tudás. S persze a legtöbben azért vágtak bele a 2 hónapos kurzusba, hogy edzői állást kapjanak. Hiszen a legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy elhelyezkedjenek.

Persze már az első hétvégén felhívtuk minden hallgató figyelmét, hogy nem osztogatjuk alanyi jogon a képesítést igazoló papírost. Bizony meg kell érte dolgozni, hiszen aki a Thor FMT diploma birtokában van, azért vakon ki kell tudjunk állni, s bizton kell tudjuk, hogy megüti azt a szintet, hogy másoknak felelősségteljesen tudjon edzést tartani.

A MOSTANI képzés egy új blokkal bűvült, vagyis az állóképességi modullal az a célunk, hogy az alábbi szempontok is nagy hangsúlyt kapjanak a képzésen:

Állóképességi és kardió modul:

Szív- és érrendszer, anatómia, működés, Energiarendszerek, Mérőszámok , Hogyan mérjünk?, Kardió és egészségmegőrzés, Teljesítményfokozás, Edzésmódszerek, Állóképességi edzéstervezés, Ergométer használata

 

Miért is különleges és értékes ez az oklevél?

Mik azok, amik miatt érdemes minket választanod?

Használható tudást ad.

Nem elhanyagolható, hogy más képzésekkel ellentétben a hangsúly itt a szakmai előrelépésen van. Átadjuk, aztán meg is követeljük a tudást, s törekszünk arra, hogy az FMT edzői oklevél valóban értékálló maradjon!

Gyakorlati órákon betekinthetsz az edzéstartásba, s élesben is gyakorolhatsz. A funkcionális edzésekhez szükséges alapgyakorlatokhoz, eszközökhöz is alapos felkészítést kapsz. Továbbá az elméleti, edzéstervezési, periodizációs folyamatokat is kellő alapossággal megismerheted.

Egy rendszert is átadunk, mely sikeres és működőképes.

Sok edző küzd azzal, hogy papírral rendelkezik, de gyakorlati tudást, rutint nem szerzett. Nem tudja hol és hogyan kezdje. Kihasználják, kizsigerelik, mert nem lát tisztán a piacon. Erre mi a legjobb megoldást kínáljuk, s hogy nem csak marketingszöveg mindez: Az összes jelenlegi edzőnk elégedett és a szakmában kiemelkedően keresnek, egy olyan biztos háttérrel, melyre bátran tudnak építkezni.

Álláslehetőség, Thor karrier.

Kijelenthetjük, hogy telítetté vált az edzői piac az elmúlt években. A termek tele vannak személyi edzőkkel. Nagyon nehéz helyzetben van az, aki most szeretne elindulni, s helyet teremteni magának a piacon. Ráadásul nem csupán helyet kell találnia, de a biztos jövő felépítése is időigényes folyamat, melyhez tartalékok, s befektetés szükséges. Ebben (is) különleges, amit mi kínálunk…

Az FMT level I.-es funkcionális edzőképzés több szempontból is különleges a képzések piacán.

Mik azok, amik egyedivé teszik?

Szakmai alaposság:

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy ebből a szempontból nagyon nem mindegy mit választ az, aki szeretne elindulni a pályán. Egyrészt nem mindegy, hogy olyan tudást kap-e, mellyel el tud helyezkedni és megteremteni a biztos alapokat, vagy utána évekig szélmalomharcot kell vívnia. Másrészt hosszútávon igenis a minőség számít: Dinamikusan fejlődő piacról beszélünk, ahol ha nem a legjobb vagy, akkor hamar lehúzhatod a rolót. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő szakmai tudást szerezz. Ebben nem lesz segítségedre az, ha kapsz egy papírt, amit kifizettél, de aztán a gyakorlatban már hiányosságokkal kell szembesülj.

Az FMT képzésen a szakmai és elméleti tudást megszerezheted, s erről számot is kell adnod. Nem, nem elég ha rendezed a részvételi díjat, majd bejársz az alkalmakra. Valódi tudás nélkül nem kapsz papírt. És ez a Te érdeked legfőképp. A nálunk szerzett papír védettséget jelent: Hiszen valós, alapos tudást jelent a birtokában lenni. S persze a mi érdekünk is, mert az FMT oklevéllel rendelkező edzők mögé büszkén állunk, hiszen tudjuk: szakmai oldalról kikezdhetetlenek. Ráadásul megismerhetsz egy olyan rendszert, ami évek óta működőképes, és biztonságot ad minden edzőnk számára.

Gyakorlati tudás:

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csupán arról szóljon a szakmai gyakorlat, hogy tudd melyik eszköz mire való, s ne csodálkozva állj oda egy kettlebell-hez, vagy egy trx-hez, hogy vajon hol is kell megfogni. Sokkal nagyobb jelentősége van annak a résznek, amikor órát kell tartani. Sok helyen sajnos erre nem fektetnek nagy hangsúlyt, hiszen a létszám miatt sem energia, sem lehetőség nem jut rá. Itt megtapasztalhatod, miképp tarthatsz órákat, kötelező hospitálások vannak. Aztán pedig neked is lehetőséged van arra, hogy ezt a élesben is begyakorold. Először a képzésen részt vevő társaidnak, később pedig a vendégeknek kell órát tartanod. Így ha később oda kerülsz, akkor már egy ismerős szituáció fogad, s nem kell félned attól, mi lesz ha bedobnak a mélyvízbe. Itt a lehetőség, hogy kitűnj azon edzők közül, akik a funkcionális gyakorlatokat videómegosztókról lesték el, s ilyen háttérrel „tanítják” a vendégeiknek. Hogy ez mennyire felelősségteljes, az egy költői kérdés. Azonban rögtön előnyt élvezhetsz a piacon, ha valóban érted is, mit-miért és hogyan.

Munkalehetőség:

Itt jön a neheze általában: Kezedben a papír, vagy használható, vagy sem, de tételezzük fel a jobbik verziót. Mihez tudsz kezdeni vele? Elkezdesz harcolni vendégekért, helyért. Nehéz ám széllel szemben. A régi motorosok mindenhol előnyt élveznek…

Ezzel szemben a mi rendszerünkben biztos jövőt kínálunk, nem kell tíz-százezreket költened marketingre, nem kell adminisztrációval bajlódnod. Azt csinálhatod, amit szeretsz! Amiért elkezded ezt a pályát: A vendégekkel kell foglalkoznod, edzéseket kell tartanod. Hisz ez lenne a lényeg. Figyelünk a továbbképzésekre, hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődésre, és biztosítunk egy rendszert a számodra. A képzés végén a legjobb eredményt felmutató hallgató azonnali áláslehetőséget kap, ám előreláthatólag szeptembertől több új edzőnek is állást tudunk biztosítani.

Témakörök:

Témakörök:

Egészséges testtartás és mozgásminták 

Felmérés és korrekciók

Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció

Az alapvető emberi mozgások, és felosztásuk

Az alapvető emberi mozgások, gyakorlatok 

A funkcionális erőedzés eszközei és technikái

A funkcionális edzés, mint rendszer

Kondicionális képességek fejlesztése és egyensúlyuk

Edzéstervezés, periodizáció

Mobilizációs eszközök megismerése

Mobilizációs technikák

Gyakorlatok tanítása és oktatásmódszertana

Edzéstartás gyakorlat

 

FMT 2024

  • Az anatómia 1 és anatómia 2 (csontok, izmok, ízületek, mozgásirányok) online tananyag formájában kapják meg a hallgatók, az előleg befizetése után, egyéni felkészülés az anyagból, melynek áttanulmányozása erősen javasolt a képzés kezdete előtt.
  • ÚJDONSÁG: FMT kézikönyv a gyakorlatokról, útmutató
  • ÚJDONSÁG: Gyakorlati videókhoz hozzáférés
  • ÚJDONSÁG: Állóképességi blokk

1. nap / 2024 június 8. (szombat) 10-óra:

Bemutatkozás

Mi a funkcionális edzés?

Miről lesz szó? Tartalmi áttekintés

Vendég edző interakció

Edzéselmélet 1.

Edzéstervezés alapok, Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 1., Elmélet, 

Alapvető emberi mozgások 1., Gyakorlat

2. nap / 2024 június 9. (vasárnap) 10-óra:

Kliensek előzetes felmérése

Edzéselmélet 2.

Edzéselmélet 3.

Alapvető emberi mozgások 2., elmélet

Alapvető emberi mozgások 2., gyakorlat

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

2. hétvége

1. nap / 2024 június 22. (szombat) 10-óra:

Mobility elmélet

Mozgástartomány felmérések

Korrekciós gyakorlatok

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

2. nap / 2024 június 23. (vasárnap) 10-óra:

Bemelegítés elmélet

Nyújtás elmélet

Vállalkozás, marketing és közösségépítés

Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 5., elmélet

Alapvető emberi mozgások 5., gyakorlat

Edzéstartás, gyakorlat

3. hétvége

1. nap / 2024 július 13. (szombat) 10-óra:

Periodizáció

Alapvető emberi mozgások 3., elmélet

Alapvető emberi mozgások 3., gyakorlat

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

2. nap / 2024 július 14. (vasárnap) 10-óra:

Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 4., elmélet

TGU

Alapvető emberi mozgások 4., gyakorlat

Edzéstartás, gyakorlat

4. hétvége

  1. nap / 2024 július 27. (szombat) 10-óra:

Állóképességi és kardió modul

Szív- és érrendszer, anatómia, működés

Energiarendszerek

Mérőszámok 

Hogyan mérjünk?

Kardió és egészségmegőrzés

Teljesítményfokozás

Edzésmódszerek

Állóképességi edzéstervezés

Ergométer használata

2. nap / 2024 fjúlius 28.(vasárnap) 10-óra:

Ballisztika-robbanékonyság

Elmélet

Robbanékonyság, gyakorlatok és tanításuk

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

5. Hétvége

Vizsga hétvége

2024 augusztus 11. (vasárnap) 09-óra:

  elméleti vizsga– közös tesztírás

– gyakorlati vizsga– időrend szerinti beosztással

– Eredményhírdetés– A legjobbnak munkalehetőség biztosítása

Szükséges képzettség:
érettségi

Helyszín:
Thor Gym Újbuda
Thor Gym Újbuda Bp, 1116 Nándorfejérvári út 40/a.

Maximum létszám:
25 fő

A képzési időszak során 12 óra hospitálás kötelező, melyet a képzés szervezőjével tudsz egyeztetni. Ezeket kizárólag Thor Gym edzőtermekben lehet teljesíteni, azonban a beosztás rugalmas és tömbösíthető.

 

Jelentkezési határidő:  2024.05.24. (vagy a létszám betelte)

Jelentkezés módja:  jelentkezési űrlap, vagy e-mail: info@thorgym.hu

Telefonon: 06 30 948 8328

Személyesen: a Thor Gymben, cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/A. illetve 1144 Budapest, Füredi utca 72-76

Maximális csoportlétszám: 25 fő (A csoport a befizetések sorrendjében kerül feltöltésre.)

Jelentkezési feltétele: – érettségi bizonyítvány

– egészségügyi alkalmasság

A tanfolyam időtartama: 2024.06.08.- 2024.08.11.

 

A képzés helyszíne:

Thor Gym Újbuda, 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a.

Funkcionális trainer képzés időbeosztás:

2024.06.08.- 2024.08.11.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tandíj és részletfizetés:

A képzés költsége: 230 000 forint

EARLY BIRD: 210 000 forint (2024.03.10-ig történő jelentkezés és előleg befizetés esetén)

Ebben az esetben is lehet két részletben kérni a befizetést:

legkésőbb 2024 május 24.-ig: a tandíj 5o%-a

2024 június 8.-ig: a tandíj maradék 5o%-a

 

 

A képzés díjának befizetése:

A tandíjat készpénzzel a Thor Gymben, vagy banki utalással, banki pénztári befizetéssel lehet befizetni.

12011069-01492856-00100004 / Thor Gym Kft.

Közlemény rovatba a nevedet és a Thor képzés szót írd. (early bird esetén az Early szót is)

(A már befizetett összeget, vagy előleget nem áll módunkban visszatéríteni! Azonban a későbbiekben ez az összeg felhasználható, bármely FMT képzésnél.)

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információkat szeretnél, írj az info@thorgym.hu címre, vagy hívj bizalommal a +36 30 948 8328 -as telefonszámon.

OKTATÓK

Becher Kristof
Szentes Balázs
Spergel Dániel

KINEK AJÁNLJUK?

Sok gyakorló edző érkezett eleddig, hogy tudásukat bővítsék, s a funkcionális edzések gyakorlatait is használni tudják a munkájukhoz. Többen azért vágtak bele, hogy a saját edzéseikhez gyűjtsenek információkat és saját maguk hasznára legyen a megszerzett tudás. S persze a legtöbben azért vágtak bele a 2 hónapos kurzusba, hogy edzői állást kapjanak. Hiszen a legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy elhelyezkedjenek.

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Egészséges testtartás és mozgásminták

Témakörök:

Egészséges testtartás és mozgásminták

Felmérés és korrekciók

Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció

Az alapvető emberi mozgások, és felosztásuk

Az alapvető emberi mozgások, gyakorlatok

A funkcionális erőedzés eszközei és technikái

A funkcionális edzés, mint rendszer

Kondicionális képességek fejlesztése és egyensúlyuk

Edzéstervezés, periodizáció

Mobilizációs eszközök megismerése

Mobilizációs technikák

Gyakorlatok tanítása és oktatásmódszertana

Edzéstartás gyakorlat

Komplett állóképességfejlesztési blokk

VÉGZETT HALLGATÓK

 

„Szakmai és gyakorlati szempontból a legjobb választás volt az FMT Level 1. kurzus!”

Veszprémi Nikolett

„Fontos számomra, hogy a lehető legtöbbet megtegyek azért, hogy amivel foglalkozom, abban a lehető legmélyebb ismeretekre tegyek szert. Ezért törekszem az orvosi tanulmányaimban is, edzőként pedig az FMT level I. épp ilyen a saját területén.”

Szőke Kriszta

„Labdarúgó pályafutásomat követően tudtam, hogy a sport világában szeretném megtalálni a jövőképem. Mindez a Thor Academy képzései által álomszerűen alakult.”

Nyárasdi Zsombor

„Leginkább azt vártam, hogy a korábban könyvekből, cikkekből, kollégáktól megtanultak rendszerbe kerüljenek, elméleti és gyakorlati téren is fejlődhessek.
A Thor Akadémián pontosan azt kaptam, amit vártam, nagyon hasznos 4 hétvégét töltöttem el itt.”
Kós Kriszta