FMT LEVEL I. – Funkcionális edzőképzés

Nyáron ismét FMT Level I. funkcionális edzőképzés!

Megújult tematikával, bővített programmal várunk egy minőségi kurzuson, mely ár-érték arányban a visszajelzések alapján abszolút a legjobbak között van!

Örömmel jelentjük, hogy a soron következő már a 21. alkalommal megrendezésre kerülő kurzusunk!

Melyre már most van lehetőséged regisztrálni!

Csatlakozz azokhoz, akik olyan papírra szerettek volna szert tenni, ami tartalmat is hordoz!

Ha nem ijeszt meg, hogy itt valóban tanulni is kell, hogy az ismereteid valóban bővülni fognak. Ha nem rettent el, hogy gyakorlati órák is bőséggel lesznek, akkor tedd a voksod a minőség mellé: Thor FMT Level I.

De mi is a képzésünk lényege?

Sok gyakorló edző érkezett eleddig, hogy tudásukat bővítsék, s a funkcionális edzések gyakorlatait is használni tudják a munkájukhoz. Többen azért vágtak bele, hogy a saját edzéseikhez gyűjtsenek információkat és saját maguk hasznára legyen a megszerzett tudás. S persze a legtöbben azért vágtak bele a 2 hónapos kurzusba, hogy edzői állást kapjanak. Hiszen a legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy elhelyezkedjenek.

Persze már az első hétvégén felhívtuk minden hallgató figyelmét, hogy nem osztogatjuk alanyi jogon a képesítést igazoló papírost. Bizony meg kell érte dolgozni, hiszen aki a Thor FMT diploma birtokában van, azért vakon ki kell tudjunk állni, s bizton kell tudjuk, hogy megüti azt a szintet, hogy másoknak felelősségteljesen tudjon edzést tartani.

Miért is különleges és értékes ez az oklevél?

Mik azok, amik miatt érdemes minket választanod?

Használható tudást ad.

Nem elhanyagolható, hogy más képzésekkel ellentétben a hangsúly itt a szakmai előrelépésen van. Átadjuk, aztán meg is követeljük a tudást, s törekszünk arra, hogy az FMT edzői oklevél valóban értékálló maradjon!

Gyakorlati órákon betekinthetsz az edzéstartásba, s élesben is gyakorolhatsz. A funkcionális edzésekhez szükséges alapgyakorlatokhoz, eszközökhöz is alapos felkészítést kapsz. Továbbá az elméleti, edzéstervezési, periodizációs folyamatokat is kellő alapossággal megismerheted.

Egy rendszert is átadunk, mely sikeres és működőképes.

Sok edző küzd azzal, hogy papírral rendelkezik, de gyakorlati tudást, rutint nem szerzett. Nem tudja hol és hogyan kezdje. Kihasználják, kizsigerelik, mert nem lát tisztán a piacon. Erre mi a legjobb megoldást kínáljuk, s hogy nem csak marketingszöveg mindez: Az összes jelenlegi edzőnk elégedett és a szakmában kiemelkedően keresnek, egy olyan biztos háttérrel, melyre bátran tudnak építkezni.

Álláslehetőség, Thor karrier.

Kijelenthetjük, hogy telítetté vált az edzői piac az elmúlt években. A termek tele vannak személyi edzőkkel. Nagyon nehéz helyzetben van az, aki most szeretne elindulni, s helyet teremteni magának a piacon. Ráadásul nem csupán helyet kell találnia, de a biztos jövő felépítése is időigényes folyamat, melyhez tartalékok, s befektetés szükséges. Ebben (is) különleges, amit mi kínálunk…

Az FMT level I.-es funkcionális edzőképzés több szempontból is különleges a képzések piacán.

Mik azok, amik egyedivé teszik?

Szakmai alaposság:

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy ebből a szempontból nagyon nem mindegy mit választ az, aki szeretne elindulni a pályán. Egyrészt nem mindegy, hogy olyan tudást kap-e, mellyel el tud helyezkedni és megteremteni a biztos alapokat, vagy utána évekig szélmalomharcot kell vívnia. Másrészt hosszútávon igenis a minőség számít: Dinamikusan fejlődő piacról beszélünk, ahol ha nem a legjobb vagy, akkor hamar lehúzhatod a rolót. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő szakmai tudást szerezz. Ebben nem lesz segítségedre az, ha kapsz egy papírt, amit kifizettél, de aztán a gyakorlatban már hiányosságokkal kell szembesülj.

Az FMT képzésen a szakmai és elméleti tudást megszerezheted, s erről számot is kell adnod. Nem, nem elég ha rendezed a részvételi díjat, majd bejársz az alkalmakra. Valódi tudás nélkül nem kapsz papírt. És ez a Te érdeked legfőképp. A nálunk szerzett papír védettséget jelent: Hiszen valós, alapos tudást jelent a birtokában lenni. S persze a mi érdekünk is, mert az FMT oklevéllel rendelkező edzők mögé büszkén állunk, hiszen tudjuk: szakmai oldalról kikezdhetetlenek. Ráadásul megismerhetsz egy olyan rendszert, ami évek óta működőképes, és biztonságot ad minden edzőnk számára.

Gyakorlati tudás:

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csupán arról szóljon a szakmai gyakorlat, hogy tudd melyik eszköz mire való, s ne csodálkozva állj oda egy kettlebell-hez, vagy egy trx-hez, hogy vajon hol is kell megfogni. Sokkal nagyobb jelentősége van annak a résznek, amikor órát kell tartani. Sok helyen sajnos erre nem fektetnek nagy hangsúlyt, hiszen a létszám miatt sem energia, sem lehetőség nem jut rá. Itt megtapasztalhatod, miképp tarthatsz órákat, kötelező hospitálások vannak. Aztán pedig neked is lehetőséged van arra, hogy ezt a élesben is begyakorold. Először a képzésen részt vevő társaidnak, később pedig a vendégeknek kell órát tartanod. Így ha később oda kerülsz, akkor már egy ismerős szituáció fogad, s nem kell félned attól, mi lesz ha bedobnak a mélyvízbe. Itt a lehetőség, hogy kitűnj azon edzők közül, akik a funkcionális gyakorlatokat videómegosztókról lesték el, s ilyen háttérrel “tanítják” a vendégeiknek. Hogy ez mennyire felelősségteljes, az egy költői kérdés. Azonban rögtön előnyt élvezhetsz a piacon, ha valóban érted is, mit-miért és hogyan.

Munkalehetőség:

Itt jön a neheze általában: Kezedben a papír, vagy használható, vagy sem, de tételezzük fel a jobbik verziót. Mihez tudsz kezdeni vele? Elkezdesz harcolni vendégekért, helyért. Nehéz ám széllel szemben. A régi motorosok mindenhol előnyt élveznek…

Ezzel szemben a mi rendszerünkben biztos jövőt kínálunk, nem kell tíz-százezreket költened marketingre, nem kell adminisztrációval bajlódnod. Azt csinálhatod, amit szeretsz! Amiért elkezded ezt a pályát: A vendégekkel kell foglalkoznod, edzéseket kell tartanod. Hisz ez lenne a lényeg. Figyelünk a továbbképzésekre, hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődésre, és biztosítunk egy rendszert a számodra. A képzés végén a legjobb eredményt felmutató hallgató azonnali áláslehetőséget kap, ám előreláthatólag szeptembertől több új edzőnek is állást tudunk biztosítani.

Témakörök:

Témakörök:

Egészséges testtartás és mozgásminták 

Felmérés és korrekciók

Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció

Az alapvető emberi mozgások, és felosztásuk

Az alapvető emberi mozgások, gyakorlatok 

A funkcionális erőedzés eszközei és technikái

A funkcionális edzés, mint rendszer

Kondicionális képességek fejlesztése és egyensúlyuk

Edzéstervezés, periodizáció

Mobilizációs eszközök megismerése

Mobilizációs technikák

Gyakorlatok tanítása és oktatásmódszertana

Edzéstartás gyakorlat

 

FMT 2023

Az anatómia 1 és anatómia 2 (csontok, izmok, ízületek, mozgásirányok) online tananyag formájában kapják meg a hallgatók, az előleg befizetése után, egyéni felkészülés az anyagból, melynek áttanulmányozása erősen javasolt a képzés kezdete előtt.

1.hétvége

1. nap / 2023 június 10. (szombat) 10-óra:

Bemutatkozás

Mi a funkcionális edzés?

Vendég edző interakció

Edzéselmélet 1.

Edzéstervezés alapok, Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 1., Elmélet

Alapvető emberi mozgások 1., Gyakorlat

 

2. nap / 2023 június 11. (vasárnap) 10-óra:

Kliensek előzetes felmérése

Edzéselmélet 2.

Edzéselmélet 3.

Alapvető emberi mozgások 2., elmélet

Alapvető emberi mozgások 2., gyakorlat

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

 

 

2. hétvége

1. nap / 2023 június 24. (szombat) 10-óra:

Mobility elmélet

Mozgástartomány felmérések

Korrekciós gyakorlatok

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

2. nap / 2023 június 25. (vasárnap) 10-óra:

Bemelegítés elmélet

Nyújtás elmélet

Vállalkozás, marketing és közösségépítés

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

 

3. hétvége

1. nap / 2023 július 1. (szombat) 10-óra:

Periodizáció

Alapvető emberi mozgások 3., elmélet

Alapvető emberi mozgások 3., gyakorlat

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

2. nap / 2023 július 2. (vasárnap) 10-óra:

Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 4., elmélet

TGU

Alapvető emberi mozgások 4., gyakorlat

Edzéstartás, gyakorlat

 

4. hétvége

1. nap / 2023 július 15. (szombat) 10-óra:

Edzéstervezés gyakorlás

Alapvető emberi mozgások 5., elmélet

Alapvető emberi mozgások 5., gyakorlat

 

2. nap / 2023 július 16. (vasárnap) 10-óra:

Ballisztika-robbanékonyság

Elmélet

Robbanékonyság, gyakorlatok és tanításuk

Edzéstervezés gyakorlás

Edzéstartás, gyakorlat

5. Hétvége

Vizsga hétvége

1. nap / 2023 július 29. (szombat) 10-óra:

Workshop (kérdések, gyakorlatok megbeszélése, elmélet megbeszélése)

2. nap / 2023 július 30. (vasárnap) 09-óra:

  elméleti vizsga– közös tesztírás

gyakorlati vizsga– időrend szerinti beosztással

Eredményhírdetés– A legjobbnak munkalehetőség biztosítása

A képzési időszak során 12 óra hospitálás kötelező, melyet a képzés szervezőjével tudsz egyeztetni. Ezeket kizárólag Thor Gym edzőtermekben lehet teljesíteni, azonban a beosztás rugalmas és tömbösíthető.

 

Jelentkezési határidő:  2023.05.27. (vagy a létszám betelte)

Jelentkezés módja:  jelentkezési űrlap, vagy e-mail: info@thorgym.hu

Telefonon: 06 30 948 8328

Személyesen: a Thor Gymben, cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/A. illetve 1144 Budapest, Füredi utca 72-76

Maximális csoportlétszám: 25 fő (A csoport a befizetések sorrendjében kerül feltöltésre.)

Jelentkezési feltétele: – érettségi bizonyítvány

– egészségügyi alkalmasság

A tanfolyam időtartama: 2023.06.10.- 2023.07.30.

 

A képzés helyszíne:

Thor Gym Újbuda, 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a.

Funkcionális trainer képzés időbeosztás:

2023.06.10.- 2023.07.30.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tandíj és részletfizetés:

A képzés költsége: 220 000 forint

EARLY BIRD lehetőség:

Amennyiben 2023.03.15-ig befizeted a tandíjat (vagy annak legalább 50%-át), akkor érvényes az early bird ár, melynek végösszege 199 000 forint

Ebben az esetben is lehet két részletben kérni a befizetést:

legkésőbb 2023 május 27.-ig: a tandíj 5o%-a

2023 június 1.-ig: a tandíj maradék 5o%-a

 

 

A képzés díjának befizetése:

A tandíjat készpénzzel a Thor Gymben, vagy banki utalással, banki pénztári befizetéssel lehet befizetni.

12011069-01492856-00100004 / Thor Gym Kft.

Közlemény rovatba a nevedet és a Thor képzés szót írd. (early bird esetén az Early szót is)

(A már befizetett összeget, vagy előleget nem áll módunkban visszatéríteni! Azonban a későbbiekben ez az összeg felhasználható, bármely FMT képzésnél.)

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információkat szeretnél, írj az info@thorgym.hu címre, vagy hívj bizalommal a +36 30 948 8328 -as telefonszámon.

OKTATÓK

Becher Kristof
Szentes Balázs

KINEK AJÁNLJUK?

Sok gyakorló edző érkezett eleddig, hogy tudásukat bővítsék, s a funkcionális edzések gyakorlatait is használni tudják a munkájukhoz. Többen azért vágtak bele, hogy a saját edzéseikhez gyűjtsenek információkat és saját maguk hasznára legyen a megszerzett tudás. S persze a legtöbben azért vágtak bele a 2 hónapos kurzusba, hogy edzői állást kapjanak. Hiszen a legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy elhelyezkedjenek.

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Egészséges testtartás és mozgásminták

Témakörök:

Egészséges testtartás és mozgásminták

Felmérés és korrekciók

Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció

Az alapvető emberi mozgások, és felosztásuk

Az alapvető emberi mozgások, gyakorlatok

A funkcionális erőedzés eszközei és technikái

A funkcionális edzés, mint rendszer

Kondicionális képességek fejlesztése és egyensúlyuk

Edzéstervezés, periodizáció

Mobilizációs eszközök megismerése

Mobilizációs technikák

Gyakorlatok tanítása és oktatásmódszertana

Edzéstartás gyakorlat

VÉGZETT HALLGATÓK

 

“Pályám jelentős lépése volt a képzés, ahol megtaláltam a saját utam és jövőképem. Már az első képzési napon egyértelmű volt számomra, hogy innentől más lesz az életem…”

Hanik Bogcsa

“Fontos számomra, hogy a lehető legtöbbet megtegyek azért, hogy amivel foglalkozom, abban a lehető legmélyebb ismeretekre tegyek szert. Ezért törekszem az orvosi tanulmányaimban is, edzőként pedig az FMT level I. épp ilyen a saját területén.”

Szőke Kriszta

“Labdarúgó pályafutásomat követően tudtam, hogy a sport világában szeretném megtalálni a jövőképem. Mindez a Thor Academy képzései által álomszerűen alakult.”

Nyárasdi Zsombor