Állóképességi szeminárium

Állóképességi szeminárium

Időpont: 2024. Május 18.

09:30-16:00

Helyszín: Thor Gym Újbuda

A szeminárium azoknak szól, akik szeretnének elkezdeni rendszeresen állóképességi edzéseket is végezni, vagy már végeznek ilyeneket, de nem biztosak abban, hogy hogyan kéne eredményesen csinálni.

Mi várható ezen a napon?

  • Kezdetben definiáljuk az alapfogalmakat, és tisztázzuk őket, hogy mit is értünk alattuk, valamint lesz egy rövid anatómiai áttekintés is.

 

  • Ezt követően megnézzük, miért fontos az állóképességi edzés az egészség szempontjából, majd a teljesítmény irányából is, kitérve arra, hogy miért hasznos tisztán erősportot végzőknek is.

 

  • Kitérünk az állóképességi edzések típusaira, amikből utána átnézzük hogyan lehet edzéseket, edzésheteket, vagy akár egész edzésporgramokat felépíteni.

 

  • Megnézünk olyan kérdésköröket, mint például milyen tesztek alapján tudunk tervezni, milyen progressziós módszerek vannak, mennyi idő alatt számíthatunk fejlődésre.

 

  • Betekintünk a futás világába is, hogy hogyan érdemes elkezdeni, mire érdemes jobban figyelni, ha ezt a mozgásformát választjuk. Utána lesz kis szó a többi kardio mozgásforma előnyeiről és hátrányairól.

 

  • Végül pedig a résztvevőkkel lesz egy Q&A, hogy a specifikus kérdéseitekre, problémáitokra is találjunk megoldást!

 

A szemináriumot Spergel Dániel tartja, aki az FMT Level 1. funkcionális edzőképzés állóképességi blokkjának oktatója is. Az evezésben töltött sportmúltat követően Dani immáron 7 éve a Thor Gym egyik legfelkészültebb edzője, a Fitness Konferenciák rendszeres előadója és az állóképességi vonal kiemelkedő képviselője a szakmában.

 

Részvételi díj: 20.000,- forint

Érvényes Thor Gym bérlettel rendelkezőknek 50% kedvezménnyel: 10.000,- forint

 

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információkat szeretnél, írj az info@thorgym.hu címre, vagy hívj bizalommal a +36 30 948 8328 -as telefonszámon.

 

OKTATÓK

Spergel Dániel
Állóképességi specialista

KINEK AJÁNLJUK?

A szemináriumot ajánljuk:

  • edzőknek
  • vendégeknek
  • hobbystáknak

Mindenkinek, aki szeretné érteni és hatékonyabbá tenni edzéseit az állóképesség fejlesztését tekintve!

VÉGZETT HALLGATÓK

 

„Szakmai és gyakorlati szempontból a legjobb választás volt az FMT Level 1. kurzus!”

Veszprémi Nikolett

„Fontos számomra, hogy a lehető legtöbbet megtegyek azért, hogy amivel foglalkozom, abban a lehető legmélyebb ismeretekre tegyek szert. Ezért törekszem az orvosi tanulmányaimban is, edzőként pedig az FMT level I. épp ilyen a saját területén.”

Szőke Kriszta

„Labdarúgó pályafutásomat követően tudtam, hogy a sport világában szeretném megtalálni a jövőképem. Mindez a Thor Academy képzései által álomszerűen alakult.”

Nyárasdi Zsombor

„Leginkább azt vártam, hogy a korábban könyvekből, cikkekből, kollégáktól megtanultak rendszerbe kerüljenek, elméleti és gyakorlati téren is fejlődhessek.
A Thor Akadémián pontosan azt kaptam, amit vártam, nagyon hasznos 4 hétvégét töltöttem el itt.”
Kós Kriszta