Funkcionális edzőképzés

Amennyiben érdekel a funkcionális edzés, akkor biztosan hallottál már a képzési rendszerünkről. Amennyiben valami véletlen folytán mégsem, akkor hadd mutassuk be az elmúlt éveket. Tudd meg miért is vagyunk büszkék arra, hogy képzésünket bátran ajánlják, előszeretettel emelik ki a szakmán belül!

.

THOR SZAKMAI ÉLETPÁLYA PROGRAM

A Thor Gym nem csupán egy edzőterem, arra hivatott, hogy emberek százainak az életét reformálja meg, van akiknek a mozgás minőségével és rendszerével, van akiknek a szakmai tudás felfegyverzésével, egyeseknek edzői munkájuk minőségének javításával. Ezért hívtuk életre 7 éve a Thor Academyt, hogy akik igazán komolyan gondolják, azoknak egy kész életpálya programot adhassunk. Egy tematikusan felépített szakmai képzésrendszerrel, mely keretében mindenki megtalálhatja azt a szintet, amely álmai elérésében a legjobban segíti.

.

THOR FUNCTIONAL MOVEMENT TRAINER – LEVEL 1

A Thor FMT level 1 képzés elsődleges célja olyan szakemberek képzése, akik a funkcionális edzésmódszert, mint rendszert átlátják, tervezni tudják és oktatják. A funkcionális edzések térhódítása elérkezett Magyarországra, így a frissen végzett hallgatók könnyen tudnak elhelyezkedni egy eddig kiaknázatlan sportoktatói szegmensben. A kurzus elvégzésével az oktatók alkalmasak lesznek rekreációs felhasználóknak, fiataloknak, idősebbeknek, vagy akár profi csapatoknak szóló edzésmódszerek és rendszerek kidolgozására, amelyek alapjaiban változtatják meg vendégeik életmódját.

Több, mint 8 év alatt…

…több, mint 500 hallgató,

…több, mint 280 sikeresen végzett funkcionális edző,

…akik számára több, mint 120 munkahelyet biztosítottunk!

.

A képzés indulásakor a legtöbben azért jelentkeztek, hogy állást kaphassanak a Thor Gym edzőtermekben. Ezt követően egyre többen érkeztek azért, hogy különböző edzőtermekben tarthassanak a megszerzett tudás alapján funkcionális edzéseket. Mostanra pedig a hallgatók jelentős része azért érkezik, hogy a tudását bővítse, mert a máshol megszerzett tudás kiegészítésre szorul, kivátképp gyakorlati szempontból. Úgy gondoljuk, hogy mindez arra mutat rá, hogy valóban hiánypótló és egyedi, amit kínálunk. A minőségre pedig mindig is lesz igény!

Mindezek ellenére folyamatosan csiszoljuk, alakítjuk és bővítjük a kínálatot, hogy a lehető legtöbbet tudjuk adni és a legmodernebb, legfrissebb információkat beépíteni.

Immáron a 17. kurzus végén járunk, de januárban jön a következő alkalom. Jelentkezni már tudsz is!

.

A megújult képzésről és akcióról itt tudsz tájékozódni:

https://thoracademy.hu/kepzeseink/fmt_level_1_funkcionalis_edzokepzes/