Volt egyszer egy konferencia ’21

Az elmúlt 6 esztendőben hagyományszerűen szerveztünk szakmai konferenciát. Egyre nagyobb kihívások elé állítva magunkat, mindne évben picit nagyobban gondolkoztunk.
Az előző két eseményt a Hf3-al, a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetséggel karöltve már jelentős közönség előtt sikerült megrendezni.
Idén azonban egy újabb partner csatlakozott, a BioTech és a JustClear…
Így a maga nemében ez volt az első ilyen jellegű és méretű megmozdulás. Ennek fényében – bár javítanivaló természetesen akad – egy tényleg példaértékű rendezvényt sikerült összehozni. Csodálatos volt megélni, hogy mosolyogva és elégedetten távozott minden résztvevő a második nap végén. Úgy gondoljuk a célt elértük: összekovácsolódott a szakma és újabb szintre tudott lépni az összefogás!
Beszámoló a BioTech, JustClear Fitness Konferencia 2021-ről:
A konferenciát megelőzően két fontos cél megvalósítása lebegett a szemünk előtt:
Egyrészt a korábbi években megszokott szakmai tartalom mellett bővíteni az előadók és érdeklődők körét és sokkal több edzőt bevonni. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy szakmailag jól megalapozott magyar edzői bázisra van szükség az influencer alapú piac helyett.
A maga nemében első ilyen jellegű és méretű megmozdulás volt és – bár javítanivaló természetesen mindig akad – egy tényleg példaértékű rendezvényt sikerült összehozni, ahol a tudományos előadások mindenkinek értéket közvetítettek. A visszajelzések meggyőztek minket arról, hogy sikerült az előadók bővítésével, megtartani a nagyon magas szakmai nívót. A korábbi évekhez képest a növekedés mellett tartottuk a nagyon magas szakmai elvárásokat. És ebből a következő években sem kívánunk lejjebb adni!
Másrészt bár egy konferencia elsődleges célja, a szakmai értekezés, de legalább ennyire fontos, hogy egy találkozási pont is legyen. Évente legalább egy alkalom ahol megismerheti egymást a szakmai elit.
A helyszínválasztás sok fejfájást okozott. Végül azért döntöttünk a Hotel Azúr Siófok mellett, mert szerettünk volna egy megérkezési pontot, mely magában hordozta azt, hogy a résztvevők valóban ott is maradjanak, s ne csupán betérjenek. Ennek köszönhetően megvalósult a másik vágyott cél is: mindannyian számos értékes beszélgetéssel, a networking lehetőségek által gazdagabban tértünk haza.
Köszönjük az együttműködést a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetségnek és Bara Csabának, valamint a JustClearnek, akinek a piaci ismertsége és kapcsolatai nélkül ezt nem tudtuk volna megcsinalni!
Külön köszönet illeti a BioTech-et az esemény szponzorációja kapcsán és rengeteg partner közül külön köszönet a Flying Ads csapatának, akik nagyban hozzájárultak az esemény színvonalának növeléséhez, hiszen aki ott volt részese lehetett, hogy a vizuális tájékoztató egységek mennyire professzionális hangulatot biztosítottak.!
Természetesen köszönettel tartozunk az előadóknak, hiszen számos olyan kiemelkedő szakember mellett, mint Takács Kinga, Lakatos Péter és Papp Károly – akikkel régóta közösen képviseljük a szakma fejlődésének ügyét, – sikerült olyan profi szakmai előadókkal is megismerkednünk, akikkel teljes lehetett a tudományos rész Fülöp Tibor, Stefanovics József, Darabos Balázs, Szász Máté, Schwab Richárd, Szűcs Péter, Mayer Lívia, Szabó Andrea…
A Thor Academy két kiváló oktatója pedig ezen a hétvégén végleg bekerült abba a szakmai elitbe, ami nem csupán elismerés, de kötelezettség is: Becher Kristof és Szentes Balázs személyében a következő nagy generáció is letette a névjegyét a szakma nagyjai között!
Öröm számunkra, hogy tovább haladhat előre a szakma a minőségi nívó emelése érdekében, mindezt úgy, hogy egy mélyszakmai előadássorozatnál százas nagyságrendű hallgatóság érdeklődését sikerült fenntartani. Összességében több, mint 200-an vettünk részt az eseményen, ami valóban egyedülálló és példaértékű.
Köszönjük ezt a nagyszerű és eredményes hétvégét mindenkinek, aki egy picit is hozzátett!
Jövőre együtt tovább öregbítjük majd a szakma hírnevét! Természetesen már most az újításokon gondolkodva…