TF mellett funkcionális edzőképzés

FMT Level I. funkcionális edzőképzésünkön az elmúlt években nagyon sok ember megfordult már. Ahány hallgató, annyi történet és életút. Többen az edzői álláslehetőség reményében kezdik el a kurzust, mások abszolút a saját tudástár bővítése céljából. Vannak, akik edzőként dolgoznak, de új megközelítést szeretnének kínálni vendégeiknek, míg mások csupán bontogajták szárnyaikat.

Ezzel együtt jár, hogy különféle előképzettséggel érkeznek a hallgatóink: sok esetben akár előképzettség nélkül, de vannak, akik már számos képzettséggel a hátuk mögött keresnek újabb értéket. Büszkén mondhatjuk, hogy a TF-en végzett szakemberek is előszeretetettel választják ezt, a gyakorlati részben is erős kurzust. Most megismerhettek egy lányt, aki a Testnevelési Egyetem elvégzésével párhuzamosan jött hozzánk.

Halmos Vivien üde színfolt, hiszen ritka és csodálatos egyénisége, kisugárzása egyből energiát ad a körülötte lévőknek.

De miképpen és milyen célokkal érkezett? Hogyan képzeli el a jövőjét?

Ezekről olvashattok most:

A sportmúltat illetően 8 éven át teniszeztem, mindezt hobby szinten. Ezt 3 év crossfit követte, illetve 2 év ultimate frisbee. Persze mindezeket átfedéssel, de kijelenthetem, hogy szerencsés vagyok, hiszen mindegyik sportágat elhivatottsággal mívelem.

Jelenleg is aktívan sportolsz?

A frisbee jelenleg is az életem része: teljesen kikapcsol és talán sokak számára meglepő lesz, de igencsak igénybe tudja venni a testet, roppant energikus tevékenység. Büszkén mondhatom, hogy a 2019-es felnőtt frizbi EB-n részt vettem, mint a magyar válogatott keret játékosa.

A sport mellett a tanulást sem hanyagoltad.

Mindig fontos volt számomra, hogy megfelelő végzettséggel indulhassak majd az életben. Jelenleg végzős rekreáció-szervező hallgató vagyon a TF-en.

Hogyhogy közben belevágtál a mi képzésünkbe is?

Először a TF első félévében ismerkedtem meg a Thor Gym-el, már akkor nagyon megtetszett, de más edzőtermek felé sodort az élet. Majd amikor kb 1,5 év után elkezdtem gondolkodni az edzői ambícióimon, szóba került az FMT. Sokáig foglalkoztatott a gondolat, hogy egy olyan képzést válasszak ami használható tudást ad és a szemléletemmel is megegyezik. Persze sokat nyomott a latban, hogy több ismerősöm is ajánlotta a képzést, akik pozitív tapasztalattal gazdagodtak. Így döntöttem el azt, hogy beiratkozom.

A sok ajánlás után mik a saját tapasztalataid? 

Nagyon intenzívek a hétvégék, ennek ellenére mindig vártam a következőt, hiszen rengeteg tudást kaptunk ezeken az alkalmakon.

Mit emelnél ki?

Külön örültem a gyakorlati óráknak/hospitálásoknak, mert betekintést nyerhettünk ezek által az edzők munkájába és személyesen, élőben figyelhettük meg, hogyan is néz ki a Thor rendszere.

Miképpen tervezed a jövődet?

Bízom benne, hogy sikeres vizsgát tudok tenni, majd pedig, ha lehetőséget kapok, akkor edzőként dolgozni a Thorban. Az itt töltött idő alatt úgy érzem, megtaláltam azt a szellemiséget és hangulatot, amivel azonosulni tudok.

Sok sikert a vizsgához!

Januárban új kurzus indul!

Amennyiben téged is érdekel a funkcionális edzőképzés, akkor keresd a képzéseink menüpont alatt!