Konferencia 2020

Idén is megrendezzük a nagy sikernek örvendő szakmai konferenciát!

Szeptember első hétvégéjén, 5-én és 6-án lesz a várva várt esemény!

Azonban mi is az, amiben az idei konferencia különbözni fog a korábbiaktól?

 

A tavalyi konferenciánk már áttörést jelentett, hiszen 200 fős hallgatóság előtt sikerült megrendezni. Mindezt olyan előadókkal megspékelve, mint Tanos Bálint, Lukasz Trzaskoma, Lakatos Péter, vagy éppen Pozsonyi Zsolt. Természetesen a teljesség ígénye nélkül említettünk neveket…

A nagy siker miatt idén még nagyobban gondolkodunk és egy kétnapos rendezvénnyel készülünk.

Egyelőre a második nap programja maradjon meglepetésként, de hamarosan erről is informálunk titeket!

Most azonban az előadásokhoz kapcsolódó felhívás az időszerű:

Lehetőséget szeretnénk biztosítani szélesebb rétegben is az előadásokra, hogy minél több témában szolgálhasson újdonsággal az esemény: ehhez egy nyílt felhívást is intézünk felétek!

Célunk a funkcionális edzések területeiről szakemberek megszólaltatása a leginkább aktuális témákban. Valamint az egységes irányvonalon való közös előrelépés, amihez hozzátartozik, hogy a tudomány jelenlegi állását illetően a legfrissebb trendekkel megismerkedhessünk.

Nem csak edzőkhöz szólunk! Várunk mindenkit, akit mélyebben érdekel, merre tart ez a szegmens. A Konferencián minden évben a kiválasztott szakemberek a legfontosabbnak tartott újdonságokat dolgozzák fel a funkcionális edzések területén. Az erőedzésben, kondicionálásban érdekelt sportszakemberek és érdeklődők naprakész információkat adhassanak egymásnak a tudomány jelenlegi állásáról.

Emellett a konferencia kiváló alkalom, hogy egy interaktív rendezvényen megismerjétek egymást és kapcsolatot építsetek. Állóképesség, kondicionálás, erőedzés, crossfit – célunk, hogy minden terület képviselője lehetőséget kapjon arra, hogy a tapasztalataikat megoszthassák egymással, közösen épülhessenek, s végül mindenki gazdagabban keljen másnap, plusz információkkal. Nem beszélve arról, hogy a különböző szegmensekből érkező sportolók pontosabb képet kaphatnak a többiekről, ami kohéziót tud teremteni, s remélhetőleg előrébb visz mindannyiónkat.

A konferencia tervezett felépítése:

30 perces előadásokra lehetőség, melyeket 5-10 perces vitalehetőség követ: itt helyet biztosítunk előadóknak.

Várjuk a rövid ismertetőket az előadásotokról (10-12 sor).

Amennyiben szeretnél előadni és a szakmai konferencia keretén belül megszólítani a funkcionális edzés szakmai krémjét, akkor küldd el témád absztraktját az academy@thorgym.hu és másolatban az fmtedzok@gmail.com – címre.

Természetesen kapcsolatot is küldj, amelyen tudunk majd kommunikálni és a részleteket átbeszélni.

Absztraktok beküldési határideje: 2020.07.17.

 

További részletek az eseményről hamarosan!