FMT képzésünk hallgatói: Tóth Máté

A funkcionális edzőképzésünk sokszínűségét biztosítja, hogy megannyi helyről, eltérő célokkal érkeznek a hallgatók. Másodjára egy rendkívül szimpatikus úriembert mutatunk be nektek.

.

.

Miért választotta ezt a képzést, miket tervez a jövőben?

.

Tóth Mátéval beszélgettünk:

.
.
– Miként kerültél kapcsolatba a sporttal?
.
Általános iskolában testnevelés tagozatos voltam, mely keretein belül jártam kezdetben tornázni, majd úszni. Később a sziklamászás és a harcművészetek felé sodort az élet, melyeknél a funkcionális erő alapvető, és ezek fejlesztése érdekében elkezdtem érdeklődni az ilyen jellegű edzésirányzatok iránt.
.
– Milyen céllal kerestél edzőképzést?
.
Amit csinálok azt szeretném jól csinálni. Régi álmom, hogy másoknak is segítsek abban, hogy felfedezzék a funkcionális edzés világát, és ezáltal fejlődjenek testileg, továbbá kiegyensúlyozottabbak legyenek mentálisan.
.
– Miért éppen az FMT képzést választottad?
.
Mert számomra ez nem csak egy trendi, új divatsport: inkább meggyőződés. Hiszek benne, és tudom, hogy ez a legjobb mód testünk potenciális erejének kiaknázására. Már gyerekként sem értettem, hogy miért jobb gépekkel bajlódni, mint egyszerűen felmászni a kötélen 🙂
.
– Honnét hallottál a képzésről? Hogy kerültél a Thorba?
.
Több személyi edző ismerősöm ajánlotta jó szívvel, továbbá a testvérem is ide jár edzeni.
.
– Rövid-, és hosszútávú terveid, céljaid?
.
Rövidtávú célom mindenképpen saját magam fejlesztése, a „rejtett erőm életre keltése”, hosszú távon pedig szeretnék sportágspecifikus funkcionális edzéseket tartani. Mindezek mellett a Thor csapatában is szívesen megmérettetném magam.
.

Sok sikert a képzés elvégzéséhez!

.

Januárban új kurzus indul!

Amennyiben téged is érdekel a funkcionális edzőképzés, akkor keresd a „képzéseink” menüpont alatt!