FMT képzésünk hallgatói: Pechál Péter

A funkcionális edzőképzésünk sokszínűségét biztosítja, hogy megannyi helyről, eltérő célokkal érkeznek a hallgatók. Most egy olyan úriemberrel beszélgettünk, aki a képzésen mutatott teljesítményének köszönhetően edzői álláslehetőséget is kapott, s a Thor Gym Zugló termében el is kezdhetett dolgozni. Tehát az FMT nem csupán remek képzést kínál, de karrierlehetőséget is.

Ismerjétek meg Pechál Péter!

 

.

 

 .

– Miként kerültél kapcsolatba a sporttal?

.

Tulajdonképpen amióta az eszemtemet tudom sportoltam valamit. Általános iskolában Sotokan karatéra jártam, középiskolában egy ideig birkóztam. 2005-ben a gimnázium után kezdtem el edzőterembe járni. Volt amikor ez volt a fő sporttevékenység, és volt amikor kempoztam, jiusitsuztam és az erőnlétem fenntartása miatt végeztem súlyzós edzéseket.

.

– Milyen céllal kerestél edzőképzést?

.

Lassan 20 éves edzésmúlttal rendelkezem, úgy gondoltam ideje komolyabb alapokra helyezni ennek az elméletét, ne csak ahhoz tudjak visszanyúlni, amit az évek alatt olvastam, edzőktől tanultam.

.

– Miért éppen az FMT képzést választottad?

.

Amikor a számomra megfelelő képzéseket keresgéltem, akkor aszerint próbáltam választani, hogy engem melyik terület érdekel leginkább. Ami nekem leginkább a fókuszban volt, az az erőfejlesztés, de úgy, hogy közben megmaradjanak az egészséges mozgástartományok, a testünk rugalmassága is, és emelett legyen egy jó állóképességünk is. Ezért sem a hagyományos testépítő vonal, se kifejezetten csak az erőemelés nem lett volna jó irány. Az FMT-ben viszont arról tanulhattam ami engem kifejezetten érdekelt.

.

– Honnan hallottál a kurzusról?
.
Nem is tudom pontosan. A Thor GYM neve így benne van a köztudatban a társaságban. Több ismerősöm is erőemelő, így vetődött fel ez a képzés is. Nem is bántam meg!

.

– Rövid-, és hosszútávú terveid, céljaid?

.

Rövidtávon szeretnék több időt és energiát fordítani a saját edzéseimre is, ami az elmúlt években sosem állt be az ideális szintre. Szeretném jobban átadni magam ennek az életformának. Hosszútávon pedig szeretnék edzősködéssel foglalkozni, amire most lehetőséget is kaptam. Azt hiszem, hogy a mai világban, a mozgásszegény életmódunkban kifejezetten fontos, hogy mindenkinek legyen egy aktív sporttevékenysége. Ebben szeretnék segíteni az embereknek, és olyan közösséget is építeni, ahol egy motiváló, vidám közegben fejlődhetnek a csapattagok.

.

Sok sikert a továbbiakhoz!

.

Nyáron új kurzus indul!

 

Amennyiben téged is érdekel a funkcionális edzőképzés, akkor keresd a „képzéseink” menüpont alatt!

Akit pedig egy továbbképzés érdekel, annak ajánljuk figyelmébe az FMT Level II. kurzust, ahol 8 modul várja a hallgatókat!