Fmt képzésünk hallgatói: Kós Krisztina

A funkcionális edzőképzésünk sokszínűségét biztosítja, hogy megannyi helyről, eltérő célokkal érkeznek a hallgatók. Most egy különleges hölgyet mutatunk be nektek: Kós Krisztina

 

.

 

 .

– Miként kerültél kapcsolatba a sporttal?

.

Korcsolya, tenisz, vívás, majd többféle harcművészet (kyo, kobudo, shito-ryu) után 2018-ban ismerkedtem meg a funkcionális edzéssel. Ez nagyon hamar a szenvedélyemmé vált.

.

– Milyen céllal kerestél edzőképzést?

.

Egy sportoktató-testépítő, majd egy gyermekfitnesz képzés után 2021-ben elkezdtem edzéseket tartani gyerkeknek, majd felnőtteknek egy funkcionális teremben. Úgy éreztem én is, a kollégáim is, hogy elengedhetetlen, hogy egy funkcionális képzést is elvégezzek.

.

– Miért éppen az FMT képzést választottad?

.

Kollégáim, főnökeim ajánlották, mondván az ország legjobb ilyen jellegű kurzusa, ahol a lehető legalaposabban ismerkedhetünk meg a részletekkel. Ráadásul a gyakorlati rész is hangsúlyos, ami ritkaság a kínálatban.

.

– Mit vártál és mit kaptál?
.
Leginkább azt vártam ettől a képzéstől, hogy a korábban könyvekből, cikkekből, kollégáktól megtanult tudásom rendszerbe kerüljön, elméleti és gyakorlati téren is fejlődhessek, és így magabiztosabban, alapos tudással felvértezve segíthessem az edzettjeimet az útjukon.
A Thor Akadémián pontosan azt kaptam, amit vártam, nagyon hasznos négy hétvégét töltöttem el itt!

.

– Rövid-, és hosszútávú terveid, céljaid?

.

Jelenleg az FMT level I. képzés elvégzését követően folytatom a munkámat, amit töretlen lelkesedéssel imádok itt Szigetszentmiklóson az Erőszigetben! Igyekszem folyamatosan képezni magam, hogy a lehető legtöbbet adhassam a vendégeinknek, klienseinknek.

.

Sok sikert a továbbiakhoz!

.

Nyáron új kurzus indul!

 

Amennyiben téged is érdekel a funkcionális edzőképzés, akkor keresd a „képzéseink” menüpont alatt!

Akit pedig egy továbbképzés érdekel, annak ajánljuk figyelmébe az FMT Level II. kurzust, ahol 8 modul várja a halgatókat!