FMT funkcionális edzőképzés hallgatói – László Tamminen Vera

A funkcionális edzőképzésünk sokszínűségét biztosítja, hogy megannyi helyről, eltérő célokkal érkeznek a hallgatók. Most egy olyan hölgyet mutatunk be, akinek igen határozott életútja van az edzői pályán.

Miért választotta ezt a képzést, mindezek miként függhetnek össze?

László Tamminen Verával beszélgettünk:

– Miként kerültél kapcsolatba a sporttal?
.
– Már általános iskolába is sporttagozatos osztályba jártam, így végigkísérte az életemet a sport. A gimnázium utolsó évében pedig, amikor a felvételi lapot kellett kitölteni is teljesen világos volt, hogy sportos irányt vesz az életem, így kerültem a Testnevelési Egyetemre, aztán néhány év múlva Finnországba, ahol testnevelő tanárként diplomáztam.
.
– Milyen céllal kerestél edzőképzést?
.
– A funkcionális ezdés világába szerettem volna alaposabban belelátni és a Thor FMT képzésről nagyon pozitívan nyilatkoztak azok is, akik régi motorosok az edzői szakmában.
.
– Miért éppen az FMT?
.
– A jelenlegi munkahelyemen már folynak ”Beavatás” kiscsoportos edzések, így én is szeretnék íly módon is hasznos tagja lenni az edzői gárdának. Ráaadásul egy komplex képzésről beszélünk, márpedig mindig lehet – és kell is – újat tanulni.
.
– Honnan hallottál a képzésről?
.
– A munkahelyem szakmai vezetőjétől, illetve fél szemmel végigkísértem néhány ”Beavatás” edzést a FunXional Gym-ben.
.
– Céljaid a pályán, a jövőben?
.

– Minél célorientáltabban és sokoldalúbban megmozgatni/mozgásra csábítani a kedves vendégeket. Kiscsoportos és személyi edzések formájában megmutatni a klienseknek, hogy a funkcionális erőfejlesztés nagyon is összeegyeztethető a pilatessel vagy más sportágakkal.

.

Sok sikert a képzés elvégzéséhez!

.

Januárban új kurzus indul!

Amennyiben téged is érdekel a funkcionális edzőképzés, akkor keresd a „képzéseink” menüpont alatt!