Cardio Trainer

Cardio tréner képzés

Level 1

A sok gyakorlati feladattal felépített workshopon lehetőséged lesz megismerni a pulzuskontroll legfontosabb, és legújabb kérdéseit!

A pulzus alapján történő edzéstervezés egy mindennapos szempont a sport világában. A keringési rendszer reakcióinak helyes értelmezése segítik a pontos edzéstervezést és értékelést.

Milyen szempontok alapján tudod hasznosítani a munkád és az edzéseid során a képzésen tanultakat?

  • Mi az ébredés közben és az edzés előtt mért nyugalmi pulzus jelentősége?
  • Nyugalomban végezhető fitnesz tesztek. Hogyan tudod meghatározni a kardiorespiratorikus rendszer fittségi állapotát nyugalomban?
  • Futó tesztek használata. Folyamatos, vagy lépcsőzetesen emelkedő maximális terhelési zónájú tesztek.
  • Hogyan határozzuk meg a maximális pulzusunkat?
  • Miként számoljuk ki azt a pontot, ahol a szervezetünk átlép az oxigén mentes energiafelhasználás zónájába?
  • Mi az a maximális oxigénfelvevő képesség?
  • A kardiovaszkuláris drift. Avagy miként befolyásolja a életmód, a táplálkozás, folyadékfogyasztás és a  pihenés a fizikai aktivitásunkat.

Ezekre a kérdésekre és felvetésekre adunk választ a képzésen, melyet Papp Károly tart.

Károly személyében egy kiemelkedő tudású szakember kísér végig a kurzuson:

Szakmai specifikációja: Pulzuskontrollált edzés; Nagy intenzitású edzés; Komplex erőfejlesztő edzés, rajtgyorsasági specifikummal. Ezen felül erőnléti edzőként évek óta bizonyít a hazai sportéletben és szakmai fejlődésének eredményeképp oktatóként és előadóként is rendszeresen találkozhattok nevével. Az ő személye garancia arra, hogy aki belevág a képzésbe, az biztosan hasznosítható tudással gazdagabban tér majd haza!

A Level 1 szintű képzés alapot ad arra, hogy később regisztrálj a Master képzésre!

A Cardio tréner képzést több szintes sorozatban álmodtuk meg, melynek minden képzési része után lesz vizsga. Alapvetően a Cardio Tréner oklevél átvételéhez mindhárom szintet teljesíteni kell. A Level 2, és Level 3 kurzusokról hamarosan bővebben olvashatsz. Ezeket 2022-re tervezzük.

A Level 1 képzés során a hallatók a hatékonyabb tanuláshoz, nyomtatható jegyzetet, valamint egy öt részes online előadássorozatot is kapnak!

A workshop, a tanfolyam befejezését követően vizsgával zárul. A külön szinte sikeres vizsgái után is egy oklevelet állítunk ki, azonban a kiskönyvet csupán a 3 rész elvégzésével adjuk át.

A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel!

Maximum létszám: 20 fő

A tandíjat kizárólag banki utalással, vagy banki pénztári befizetéssel lehet befizetni!

Bankszámla szám: OTP Bank
11773339-90323094-00000000  / Papp Károly egyéni vállalkozó

Közlemény rovatba a nevedet és a Cardio betűket írd.

(A már befizetett összeget, vagy előleget nem áll módunkban visszatéríteni! )

 

(A változtatás jogát fenntartjuk)

 

Várunk Téged is, amennyiben fontosnak tartod a szakmai fejlődésed!

 

OKTATÓK

Papp Károly

KINEK AJÁNLJUK?

A pulzus alapján történő edzéstervezés egy mindennapos szempont a sport világában. A keringési rendszer reakcióinak helyes értelmezése segítik a pontos edzéstervezést és értékelést.

Épp ezért segíthet:

Erőnléti edzőknek

Fitness edzőknek és személyi edzőknek

Funkcionális edzőknek

Sportolóknak

Hobby sportolóknak

VÉGZETT HALLGATÓK

 

“Pályám jelentős lépése volt a képzés, ahol megtaláltam a saját utam és jövőképem. Már az első képzési napon egyértelmű volt számomra, hogy innentől más lesz az életem…”

Hanik Bogcsa

“Fontos számomra, hogy a lehető legtöbbet megtegyek azért, hogy amivel foglalkozom, abban a lehető legmélyebb ismeretekre tegyek szert. Ezért törekszem az orvosi tanulmányaimban is, edzőként pedig az FMT level I. épp ilyen a saját területén.”

Szőke Kriszta

“Labdarúgó pályafutásomat követően tudtam, hogy a sport világában szeretném megtalálni a jövőképem. Mindez a Thor Academy képzései által álomszerűen alakult.”

Nyárasdi Zsombor